Bacău: Concert simfonic în Parcul Catedralei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câțiva tineri talentați, de la Liceul de Artă "George Apostu" din Bacău, au răspuns invitației Mioarei Iacob, directorul Salonului de Piane, de a susține un concert de excepție în Parcul Catedralei

Evenimentul a fost unul inedit pentru Bacău și a avut mare succes la publicul format din părinți, bunici și copii ieșiți la plimbarea de seară. Timp de două ore, s-a cântat la pian, vioară, oboi și violoncel.

Organizatoarea, împreună cu municipalitatea și elevii Liceului de Artă, să le ofere băcăuanilor astfel de spectacole în fiecare săptămână. "Avem de gând să ieșim în parc în fiecare săptămână pentru a-i bucura pe băcăuani. Nu putem spune o zi anume, pentru că depindem de programul copiilor de la Liceul de Artă, dar oamenii ne găsesc aici, după ce apune soarele. Este un proiect care s-a materializat cu ajutorul micilor artiști", ne-a declarat Mioara Iacob.

Băcăuanii, iubitori de muzică bună, s-au bucurat de spectacolul susținut în aer liber. "Am ieșit cu fetița să ne plimbăm și am auzit muzică de calitate. Chiar m-a surprins ideea și o să mai vin", ne-a spus Corina Burlacu, din Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite