Bacău: Circulație greoaie pe drumurile din județ/Vezi aici ce rute sunt afectate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumarii le recomandă șoferilor să circule cu atenție
Drumarii le recomandă șoferilor să circule cu atenție

Prima ninsoare mai serioasă care a căzut în județul Bacău a adus și primele probleme. S-a circulat cu dificultate pe mai multe porțiuni, din cauza stratului gros de zăpadă și a poleiului. Cei de la Drumuri acționează și acum pe arterele importante dar și pe porțiuni de drum unde se circulă pe un singur fir.

Potrivit directorului de la Serviciul de Drumuri Județene Bacău la ora actuală niciun drum nu este blocat. Sunt însă câteva porțiuni unde circulația se desfășoară pe un singur fir.

"Avem DJ 119 A Urechești - Sascut  unde pe o bucată de drum în pantă se circulă pe un singur fir. DJ 252D, între Nicolae Bălcescu - Galbeni și Chetriș se circulă tot pe un fir și DJ 116 - Bârsănești. Peste tot se acționează pentru redarea spre circulație și a celui de al doilea fir", ne-a declarat Valentin Palea, directorul SDJ Bacău.

Și pe drumurile naționale se circulă în condiții de iarnă. "Carosabilul este acoperit cu zăpadă de 1-2 centimetri. Avem suprafețe umede și trebuie să se circule cu atenție. La Poiana Sărată, în comuna Oituz am avut în permanență utilaje care  acționează pentru că este o porțiune în pantă și ridică probleme", a precizat Sorin Leahu, director Secția de Drumuri Naționale Bacău.

Ultimele ore au fost cu adevărat dificile pentru șoferii de la Autogara Bacău care au plecat în cursă de dimineață.

"Nu am avut curse anulate dar cu probleme au fost. La Valea Mare în comuna Faraoani autobuzul a rămas blocat, am trimis al doilea care și acesta a rămas blocat și abia cu al treilea am reușit să aducem oamenii la Bacău. Au mai fost probleme pe sectorul de drum în pantă de la Plopana și la intrare în județul Vaslui. Avem întârzieri dar nu avem ce face", ne-a declarat Mihai Bălăiță, director Autogara Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite