Bacău: Chilipiruri în bazarul de la Fisc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei care trec pragul magazinului găsesc haine la preţuri accesibile
Cei care trec pragul magazinului găsesc haine la preţuri accesibile

Băcăuanii dornici de chilipiruri îşi pot face cumpărăturile la magazinul de bunuri confiscate situat în holul principal al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP).


Cumpărătorii îşi pot achiziţiona produse dintre cele mai diverse şi la preţuri mult sub cele de pe piaţă. „Avem pastă de dinţi, parfumuri, haine şi încălţăminte de sezon, dar şi maşini de tocat carne sau cauciucuri pentru roţi de bicicletă. Anul ăsta am vândut marfă de aproximativ 40.000 de lei, mai puţin cu 30% faţă de 2009“, a spus Adrian Anghel, purtătorul de cuvânt al Fiscului. Totuşi, reprezentanţii DGFP atrag atenţia băcăuanilor că produsele nu sunt de calitate.


Preţurile sunt cele care, în final, fac cu ochiul cumpărătorilor. „Marfa a fost confiscată de-a lungul timpului de poliţie, de jandarmerie sau de vameşi şi nu sunt originale. Tocmai de aceea au şi fost confiscate şi nu au o calitate excepţională”, ne-a mai spus Adrian Anghel.


Piesa de rezistenţă este o garsonieră


Cei care calcă pragul magazinului sunt conştienţi că vor pleca acasă cu lucruri a căror calitate lasă de dorit. „O pereche de blugi aici costă 20 de lei, o pastă de dinţi 4,5 lei. Dacă aş merge în supermarchet ar trebui să scot din buzunar de trei ori mai mulţi bani“, a spus Georgel Costiniu, un cumpărător. Oferta DGFP nu se opreşte însă aici. Cei aflaţi în căutarea unei locuinţe îşi pot cumpăra o garsonieră în oraşul Târgu Ocna. Preţul a fost stabilit la 60.000 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite