Bacău: Cercetați pentru că măsluiau păcănelele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii băcăuani au prins în flagrant doi tineri care montau dispozitive speciale în aparatele de jocuri cu ajutorul cărora controlau memoria și în același timp și câștigul.

Dan B. (32 ani), din judeţul Mureş şi Petru F. (28 ani) din judeţul Harghita au fost depistaţi într-un bar din municipiul Bacău la scurt timp după ce au intervenit, fără acordul organizatorului de jocuri, asupra memoriilor electonice ale aparatelor de jocuri cu scopul de a obţine câştiguri în bani.

" Asupra celor doi bărbaţi poliţiştii au găsit mai multe scule şi dispozitive electronice precum şi o pungă  cu praf, despre care s-a stabilit că era folosit pentru a acoperi urmele intervenţiei asupra aparatului", a declarat sinsp. Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Cei doi sunt acum cercetați penal pentru infracţiunile de deţinere şi folosire de dispozitive care alterează elementul de hazard şi şansa de câştig la jocuri video-electronice cu câştiguri în bani şi delapidare.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite