Bacău: „Cel mai frumos ou de Paște“, expus în centrul Bacăului (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele ocrotite în centrele rezidenițale ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bacău, dar și de la alte ONG-uri din oraș s-au întrecut astăzi în cadrul expoziției - concurs „Cel mai frumos ou de Paște".

Participanții și-au expus produsele în piațeta din fața Casei de Cultură de unde băcăuanii au putut cumpăra ornamente sau ouă unicat, dar au și votat cele mai reușite ouă.

image

„Expoziția a ajuns la a treia ediție și a adunat și în acest an mai multe centre rezidențiale și câteva ONG-uri și fundații. Scopul acțiunii este de stimulare a creativității persoanelor ocrotite în centre, prin valorizarea produselor activității de terapie ocupațională", ne-a declarat Sorin Brașoveanu, directorul general al DGASPC Bacău.

image

Participanții s-au dovedit extrem de inventivi și au venit în fața băcăuanilor cu produse unicat la care au lucrat chiar și două luni. Un domn a venit la expoziție cu ouă potcovite și pictate pe care le vindea la prețul de 30 de lei.

image

La final, băcăuanii au fost cei care au desemnat cele mai frumoase ouă. Primul loc a fost câștigat de Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Răcăciuni, locul II de Fundația de Sprijin Comunitar, locul III de Centrul de Îngrijire si Asistență Răchitoasa iar premiul special de Centrul de Îngrijire și Asistență Socială pentru Persoanele cu Dizabilități „Costache Negri" din Târgu Ocna.

image

Premiile au constatat în diplome și materie primă pe care participanții să o folosească la confecționarea de produse similiare pentru ediția viitoare.

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite