Bacău: Cei mai frumoşi liceeni la Balul Balurilor Bobocilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte colegii s-au înscris în cursa frumuseţii organizată la Casa Sindicatelor. Evenimentul se va încheia cu o megapetrecere.

Consiliul Judeţean al Elevilor, Casa de Cultură şi Inspectoratul Şcolar Judeţean şi-au dat mâna pentru a organiza în premieră un Bal al Balurilor Bobocilor. Evenimentul mult aşteptat de liceeni are loc în această seară, de la ora 17.00. Actorii principali vor fi câştigătorii locurilor I şi II ai concursurilor de Miss şi Mister din cadrul Balurilor Bobocilor organizate de Colegiile „Vasile Alecsandri“, „Ghe. Vrănceanu“, „Mihai Eminescu“, „Henri Coandă“, „Ştefan cel Mare“, „Grigore Antipa“ şi „Dumitru Mangeron“.

Guess Who şi Grasu XXL, invitaţi speciali
„Spectacolul va include, pe lângă probele de zi şi seară, cele mai bune momente artistice care s-au prezentat în cadrul Balurilor Bobocilor desfăşurate la începutul acestui an şcolar. De asemenea, 20 de fete, printre care multe care cochetează cu modelling-ul, vor defila pe scenă într-o prezentare de modă“, a spus Cristian Ghingheş, vicepreşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău.

Organizatorii le-au pregătit participanţilor la eveniment şi câteva surprize muzicale. Guess Who şi Grasu XXL vor urca pe scenă într-un concert incendiar. Finalul va fi dedicat alegerii celor mai frumoşi liceeni din oraş de către un juriu format din 15 preşedinţi ai Consiliilor Şcolare ale Elevilor din fiecare unitate din municipiu.

„Când am inclus Balul Balurilor în planul nostru de acţiune pe anul şcolar 2010-2011, ne-a fost greu să credem că evenimentul va deveni realitate. Acum suntem extrem de entuzismaţi de faptul că am reuşit să organizăm un spectacol de o asemenea avengură şi sperăm ca elevilor, pe care îi reprezentăm, să le placă spectacolul“, a mai spus Ghingheş. După bal, toţi tinerii sunt aşteptaţi la o super petrecere în Clubul de la subsolul Casei de Cultură, care va dura până dimineaţa şi unde vor mixa Kristofer şi Dany Teq.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite