Bacău: Casa Corpului Didactic a lansat un nou concurs pe teme ecologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii au ocazia de a participa la un concurs pe teme ecologice
Elevii au ocazia de a participa la un concurs pe teme ecologice

Competiția se numește "Change your climate, change our world" și se desfășoară în colaborare cu departamentul "American Corner" al Casei Corpului Didactic Bacău. Sunt invitați să participle cu videoclipuri elevi și studenți din întreg județul, dar și din țară, întrucât concursul se desfășoară la nivel național.

Tinerii cu vârste de până în 14 ani, dar și studenții au ocazia până pe 12 ianuarie să trimită videoclipuri pe teme ecologice în cadrul competiției "Change your climate, change our world".

Concursul, aflat la a doua ediție, este organizat de American Corner din Bacău în colaborare cu Ambasada SUA la București și Centrul American Cultural.

Filmulețele, realizate de cei care vor să aducă o schimbare în bine a mediului înconjurător, trebuie să aibă două minute.

Ele pot fi încărcate la adresa http://connect.state.gov/ . Câștigătorii concursului vor avea ocazia de a merge două săptămâni în SUA pentru a se speciliza în probleme de mediu, iar costurile excursiei vor fi suportate de guvernul american.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite