Bacău: Campionii minifotbalului vor fi premiați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă, de la ora 15, va avea loc festivitatea de premiere a Campionatului Municipal de minifotbal pentru amatori, ediția 2009 - 2010.

Laureații ediției de campionat care s-a încheiat sunt fotbaliștii de la echipa Tofan Sport, care au câștigat toate meciurile jucate și au reușit să se califice la campionatul național. Potrivit organizatorilor, vor urca pe podiumul de premiere cele mai bune echipe și cei mai buni jucători.

"Vor fi premiate din Superliga I primele 6 echipe desemnate în urma playoff- ului (Tofan Sport, Legendele, FC Coriolan, Gim Sport, Dedeman şi X-Carp), cel mai bun jucător (Sorin Ghiuş – Tofan Sport), cel mai bun portar (Codrin Pop – FC Coriolan), dar şi ocupantele primelor două locuri din Superliga a II-a (FC Anonimii şi Express). Toate echipele participante vor primi diplome de participare", a precizat Gheorghe Burleanu, managerul competiției organizate de Lidersport.

Campionatul de minifotbal îl are drept susținător oficial pe Cristi Chivu, căpitanul echipei naționale de fotbal a României. În cadrul festivității de sâmbătă este programată și tragerea la sorți a Memorialului "Teofil Bora" la minifotbal, competiție care va reuni echipe de amatori.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite