Bacău: Campania de colectare a deșeurilor s-a încheiat/Vezi aici lista câștigătorilor desemnați în urma tombolei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Băcăuanii au aruncat electronicele vechi
Băcăuanii au aruncat electronicele vechi

Campania de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), desfășurată sâmbătă în municipiul Bacău de administrația locală în colaborare cu Asociația Română pentru reciclare RoRec, a fost declarată un succes, în ciuda vremii de afară.

În cele șapte ore, băcăuanii au aruncat circa cinci tone de deșeuri, majoritatea mobilizați și de tombola cu premii anunțată de organizatori. Oamenii au dus la punctele de colectare televizoare, plasme, monitoare LCD, peste treizeci de unități de calculator, un laptop, iar echipele mobile au ridicat din locuințele lor frigidere, mașini de spălat sau multifuncționale.

„Suntem mulțumiți de rezultat. Cu siguranță se strângeau și mai multe dacă nu ar fi plouat. După încheierea campaniei, toate taloanele completate de cei care au renunțat la deșeuri au fost adunate și s-a realizat extragerea câștigătorilor. Urmează să-i contactăm telefonic și să-i invităm să ridice premiile", ne-a spus Oana Munteanu, coordonatorul RoRec pe Bacău.

Aceștia au oferit băcăuanilor, cu ajutorul firmelor producătoare, cinci frigidere, cinci aspiratoare, 10 cuptoare cu microunde și 10 DVD playere. Cine nu a reușit să scape acum de echipamentele electronice defecte mai are o șansă la următoarea debarasare care ar trebui să aibă loc în toamna acestui an.

Lista câștigătorilor:

Frigider: Constantin Lupu, Lucia Constantinescu, Aurel Munteanu, Ioan Neacșu, Sanda Blănaru

Aspirator: Paula Petrea, Emilia Cucu, Beatrice Lupu, Gabriela Popa, Elena Burcovshi

DVD Player: Vladimir Godreanu, Cristina Andrieș, Maria Dreghici, Cătălin Condurat, Julia Violeta Hauta, Laurențiu Mastacan, Luminița Melinte, Lenuța Sorina Turcu, Adrian Chiricheș

Cuptor cu microunde: Irina Lazăr, Cătălin Bârsan, Constantin Manișor, Ștefan Tifrea, Constantin Sârbu, Maria Duma, Beatrice Duhalm, Maria Negru, Oana Coșeri, Rodica Dima.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite