Bacău: Bărbatul care și-a incendiat iubita se ascunde prin țară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău afirmă că Jenică Mihăilescu (41 de ani) și Corneliu Grigoraș (32 de ani) nu au părăsit țara, cu toate că surse din anturajul lor spun că oamenii s-ar fi ascuns în Irlanda.

Mihăilescu i-a dat foc Alexandrei Vranciu deoarece tânăra a întârziat la întâlnire.

"Jenică are frați în Irlanda. Toată lumea din Săucești știe că cei doi au fugit din țară și se ascund acum la rudele sale. Au plecat imediat după ce au părăsit spitalul", a afirmat unul dintre tinerii aflați în anturajul lui Jenică Mihăilescu. Polițiștii îi caută acum de cei doi deoarece în urma dovezilor găsite de anchetatori, iubitul fetei și prietenul acestuia se ascund prin județul Bacău.

"Sunt sigur că infractorii se ascund undeva prin zonă. Sunt dați în consemn la frontieră de șase zile", a declarat Felix Bănilă, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău și cel care anchetează cazul. 

S-a identificat mașina infractorilor

Jenică Mihăilescu și-a incendiat logodnica pe malul Siretului, în câmpul comunei Săucești. Procurorii și polițiștii au identificat locul în care a avut loc nenorocirea și mașina cu care Alexandra a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Bacău. Totodată, au început audierile în acest caz.

Alexandra Vranciu a fost dusă cu mașina lui Mihăilescu în câmp unde a stropit-o cu benzină după care i-a dat foc. A fost dusă apoi la părinții lui Mihăilescu și a fost dezbrăcată de hainele care miroseau a benzină și îmbrăcată cu halat și papuci de casă. A fost obligată de iubit să declare că a ars de la explozia unei butelii.

Timp de trei zile, Mihăilescu a stat la capul victimei și s-a dat polițist. El este acuzat de tentativă de omor deosebit de gravă.

Procurorii merg și pe varianta că bărbatul de 41 de ani a mituit medicii ca să nu fie dat pe mâna Poliției.

CIFRĂ

12

Acesta este numărul maxim de ani de detenție pe care îl poate da instanța lui Mihăilescu

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite