Bacău: Aglomerație la Serviciul de Evidență a Populației

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii așteaptă și câte trei ore până să înregistreze o cerere. Lucrătorii din cadrul instituției spun că numărul de solicitări s-a dublat în trimestrul doi comparativ cu prima parte a anului.

Ca să facă față solicitărilor, angajații Direcției de Evidență a Pesoanelor au modificat orarul de funcționare. "Luna aceasta a fost foarte aglomerat și ne așteptăm ca în luna august să fie și mai și. În zilele când funcționăm pănă la 16.30 primim în jur de 200 de cereri și miercurea, când lucrăm pănă la ora 18.30, în jur de 300 de cereri de eliberare de buletine. Unii vin cu dosare incomplete, alții vin la doar ghiseele unde se eliberează noile documente", a explicat Ioan Prisecaru, director executiv la Direcția Publică de Evidență a Persoanelor.

El a mai zis că cel puțin 400 de oameni trec pragul instutuției în fiecare zi și că angajații abia mai fac față solicitărilor. "Se anuntă disponibilizări. Nu știu cum o să ne descurcăm. În condițiile în care în luna august va fi și mai plin, ar trebui să angajăm oameni nu să dăm afară 30% din personal", n-a mai adăugat directorul.

Mai multe amănunte citește în

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite