Bacău: A furat zece lănțișoare din aur/ Vezi aici cum a procedat (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bijuteriile au fost restituite păgubitului. Foto arhivă
Bijuteriile au fost restituite păgubitului. Foto arhivă

Fapta s-a petrecut într-un magazin de bijuterii din centrul Bacăului. Autoarea, o femeie în vârstă de 57 ani, bine îmbrăcată le-a jucat pe degete pe vânzătoare.

A intrat în magazin sub pretextul că vrea să-și cumpere un lanț din aur. I-a spus vânzătoarei că nu vrea să fie nici prea mare, nici prea mic, nu acel model ci altul și a tot solicitat-o având grijă ca în momentul în care se întoarce cu spatele să fure câte unul.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din magazin se vede cum i se pune suportul cu bijuterii în față, cum  măsoară lănțișoarele și rând pe rând le bagă într-o poșetuță pe care o ține cu grijă pe vitrină.

După ce reușește să sustragă zece bijuterii le mulțumește frumos și pleacă, fără să cumpere ceva. La scurt timp una dintre angajate observă lipsa unui lănțișor de gramaj mai mare și când se uită mai atent în vitrină constată că au fost prădate.

Și-au anunțat patronul care a plecat în urmărirea femeii prin oraș și a reușit să o identifice în Piața Centrală. A chemat o parulă de poliție și la percheziția corporală au găsit zece lanțuri din aur, ce cântăreau 63 de grame.

"Femeia se numește Gica P. și de la ea s-au recuperat bijuteriile sustrase, ce valorau peste 8400 de lei. În cauză s-a întocmit dosar penal și se fac cercetări sub aspectul săvărșirii infracțiunii de furt calificat", a declarat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Oamenii legii spun că femeia nu este cunoscută cu antecedente penale.

VEZI AICI CUM A PROCEDAT

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite