Bacău: 14 permise de conducere reţinute în câteva ceasuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O amplă acţiune a Poliţiei Rutiere desfăşurate la finele săptămânii a lăsat pe jos mai mulţi şoferi. Patru din ei s-au ales şi cu dosare penale după ce au fost prinşi în stare de ebrietate la volan.

Acţiunea s-a desfăşurat în tot judeţul şi a avut ca scop controlul şi prevenirea evenimentelor cu urmări tragice. Oamenii legii au tras pe dreapta sute de autoturisme şi au legitimat tot atâtea persoane.

La finele acţiunii s-au contabilizat 228 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 37.000 de lei şi şase infracţiuni, din care patru pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Au fost reţinute 14 permise de conducere şi s-au retras 12 certificate de înmatriculare. Noi am vrut să asigurăm un climat de siguranţă în trafic şi de aceea vom organiza acţiuni similare în fiecare săptămână", a declarat Dorin Roman, şef Serviciul Rutier Bacău.

Printre şoferii care au urcat la volan după ce au consumat alcool se numără şi un bătrân de 71 de ani, din judeţul Neamţ, care a fost prins în comuna Pîrjol conducând autoturismul cu o alcoolemie de 0,71 mg/l.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite