Trupul unei femei dispărute, scos de apele unui pârâu deversat după ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul unei femei, date dispărute de familie de câteva zile, în comuna băcăuană Mănăstirea Caşin, a fost scos la suprafaţă de apele unui pârâu deversat după ploaia abundentă căzută joi seara, a declarat locotenetul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Aceasta este cea de a doua victimă pe fondul precipitaţiilor zilei, după ce un bărbat în vârstă de 65 de ani îşi pierduse viaţa, în aceeaşi zonă din preajma municipiului Oneşti, din cauza unui stop cardiac provocat de un atac de panică produs la vederea apei ce inunda şoseaua pe care circula maşina în care se afla în timpul ploii torenţiale pe şoseaua Oneşti - Caşin, informează Agerpres.

Ploile căzute joi seara au inundat, după statistica ISU Bacău de la ora 22 , mai bine de 40 de gospodării din judeţul Bacău, în unele dintre acestea pompierii intervenind pentru salvarea de vieţi omeneşti, animale ori bunuri materiale. La ora 22 echipaje ale ISU şi serviciilor de voluntari acţionau în 7 localităţi băcăuane, între care municipiile Oneşti şi Bacău, oraşul Buhuşi.

De asemenea , temporar , a fost sistată circulaţia a două trenurilor pe ruta Oneşti - Adjud, şi cea rutieră în zona oraşului Buhuşi pe ruta Bacău- Piatra Neamţ , din cauza prăbuşirii unui arbore pe carosabil. După intervenţia echipajelor specializate, a pompierilor şi serviciilor locale de voluntari circulaţia trenurilor, respectiv a maşinilor a fost reluată pe un singur sens.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite