Bacău: Procurorii DIICOT au reținut patru falsificatori de bancnote

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru băcăuani au fost reținuți astăzi pentru 24 de ore de către procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism pentru că au pus în circulație bancnote contrafăcute.

Procurorii Serviciului Teritorial Bacău a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au hotărât astăzi reținerea pentru 24 de ore a patru persoane învinuite că au pus în circulație bancnote de 100 de lei contrafăcute.

Descinderile au fost făcute în cursul zilei de astăzi de către ofițeri de poliție din cadrul Brigadei de Combatere a Crimei Organizate Bacău și jandarmi de la Gruparea Mobilă.

Aceștia au făcut trei percheziții în tot județul. "Până în prezent au fost recuperate 51 de bancnote contrafăcute", se arată într-un comunicat DIICOT.

Procurorii au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a băcăuanilor pentru 29 de zile. Cercetările vor continua și zilele următoare în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite