Bacău:Palatul Copiilor își deschide astăzi porțile pentru elevii talentați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii din municipiul Bacău au, începând de astăzi, noi posibilități de petrece a timpului liber într-un cadru organizat

Palatul Copiilor Bacău își deschide în această dimineață porțile pentru începerea unui nou an școlar. Inaugurarea se va face în prezența copiilor, părinților și a profesorilor și se va încheia cu un mini - spectacol oferit de Cercurile de Muzică Ușoară și Muzică Populară din cadrul palatului.

"Înscrierile la cercurile noastre se pot face chiar de astăzi iar condițiile de adimitere sunt foarte simple. Toți copiii cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani și care urmează o formă de învățământ de tip preșcolar, școlar sau liceal sunt considerați admiși", spus Monica Bortoș, directorul Palatului Copiilor Bacău.

Toți elevii au acces gratuit

Anul acesta Palatul copiilor a adus ca și noutate pentru cei care le calcă pragul alte trei noi cercuri: handbal, dans modern și artă textilă.

Din paleta de oferte nu vor lipsi însă și cercurile deja consacrate: judo, informatică, grafică și pictură, design vestimentar, teatru și regie, cultură și civilizație engleză dar și muzică ușoară și populară.

"Toate cursurile care se țin în cadrul acestor cercuri organizate pe diverse domenii sunt gratuite pentru toți elevii. Toate aceste activități au rolul de a dezvolta aptitiudinile și talentul pe care îl au copii în diverse activități artistice sau tehnice", a mai spus Bortoș.

Grupele care vor fi formate în acest an nu vor depăși un număr de zece copii iar numărul de clase pe fiecare cerc în parte va fi de maxim nouă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite