Bacău: Kia Bacău, jefuită de propriul administrator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Kia Bacău, jefuită de propriul administrator
Bacău: Kia Bacău, jefuită de propriul administrator

Angajatul a dispărut fără urmă cu încasările din ultimele zile

Acţionarii nu au reuşit să afle cu exactitate care este paguba făcută de administrator şi au cerut o expertiză contabilă.

Mihai Tincu, administratorul reprezentanţei Kia de pe strada Milcov, a reuşit să pună lacăt chiar pe firma la care lucra. Bărbatul este acuzat de acţionarii firmei că a fugit cu toate încasările din ultimele zile. Chiar dacă suma de bani a fost apreciată de acţionariat la câteva sute de milioane de lei, aceştia nu au reuşit încă să afle paguba reală.


Nu ştiu câţi bani au dispărut, dar cu siguranţă sunt foarte mulţi. Noi vindem maşini, iar încasările sunt de obicei mari pentru că un autoturism nu costă cât o pâine. Am cerut să se facă o expertiză contabilă ca să vedem despre ce sumă de bani este vorba”, a declarat Cristian Ciocoiu, unul din acţionarii reprezentanţei Kia.
Deşi Mihai Tincu a dispărut cu banii de aproape o săptămână, acţionarii au aflat târziu despre cele întâmplate şi, în primă înstanţă, au crezut că bărbatul lipseşte pentru că are probleme personale.

Îşi aşteaptă angajatul


Surpriza a fost însă mare când, cei care l-au angajat pe Mihai Tincu să le reprezinte interesele, au descoperit că nici familia celui învinuit nu ştie unde se află bărbatul.


L-am sunat de foarte multe ori pe telefonul mobil, dar nu răspunde. Soţia sa ne-a spus că şi ea îl caută, dar că nu îl găseşte. Nu ştiu unde poate fi. Mă gândesc totuşi că are o problemă personală şi că va apărea în cele din urmă“, a mai spus Ciocoiu. În ciuda loviturii primite, acţionarii reprezentanţei Kia Bacău au luat decizia să nu reclame la poliţie cele întâmplate până luni, în speranţa că până atunci bărbatul se va prezenta la serviciu.


Singura măsură luată este închiderea reprezentanţei până la soluţionarea problemei. „O să merg la poliţie dacă nu apare până luni. Mă consult cu avocaţii mei să văd cum este mai bine să procedez“, a precizat Ciocoiu.

Kia Bacău nu mai asigură service

Băcăuanii proprietari de autoturisme Kia care sunt nevoiţi să meargă în service cu maşina nu mai pot apela în aceste zile la serviciile reprezentanţei din Bacău. Acţionarii au luat decizia să pună lacăt la poarta firmei până când problemele cauzate de administratorul Mihai Tincu vor fi soluţionate. Singurele opţiuni pe care aceştia le au la dispoziţie sunt concesionarii Kia din judeţele apropiate, Piatra Neamţ, Vrancea, Vaslui sau Iaşi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite