Bacău: A început a sesiunea din toamnă a Bacalaureatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: A început a sesiunea din toamnă a Bacalaureatului
Bacău: A început a sesiunea din toamnă a Bacalaureatului

Absolvenții au susținut proba orală la limba și literatura română.

1070 de absolvenți de liceu au susținut în această dimineață proba orală la limba și literatura română în cadrul celei de a doua sesiuni a Bacalaureatului.

Plini de emoții, tinerii s-au prezentat de la ora 8.00 la Colegiul ”Anghel Saligny” și Colegiul ”Ștefan cel Mare” din Bacău, dar și la Grupul Școlar Auto din Onești, instituții desemnate de Inspectoratul Școlar ca fiind centre de evaluare pentru sesiunea din toamnă a examenului național.

Bacalaureatul va continua și mâine cu proba orală la limba maternă, după care miercuri, se va organiza proba la limba străină.

Testările orale vor fi continuate începând cu 20 august cu proba scrisă la limba și literatura română. O zi mai târziu, se va susține examenul scris la limba maternă, după care pe 24 august va urma proba obligatorie a profilului”, ne-a explicat Claudia Merticaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Bacău.

 Pe data de 25 și 26 august vor avea loc alte două testări la materii din aria curriculară corespunzătoare specializării, ca mai apoi pe data de 28 să fie afișate primele rezultate ale examenului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite