Avocatul lui Damaschin: "Era foarte slăbit. Nu a putut scoate vreun cuvânt"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocatul Ivașcu afirmă ca Damaschin vorbea monosilabic
Avocatul Ivașcu afirmă ca Damaschin vorbea monosilabic

Apărătorul lui Dinu Damaschin, Petre Ivaşcu, a povestit cum s-a comportat clientul lui înainte de a leşina în sala de judecată.

Dinu Damaschin era conștient că este foarte slăbit și că moartea ar putea surveni în orice moment. Avocatul Petre Ivașcu, care l-a reprezentat pe Damaschin până acum o săptămână, a venit și azi la proces. „L-am înțeles foarte greu. Abia spunea, monosilabic, da, da. Era foarte slăbit. Știu că urma să fie dus la tratament, în Spitalul de Urgență. Ultimile analize, făcute zilele acestea, erau foarte rele",a  spus Ivașcu.

Dinu Damaschin: „Vreau să mor, să fiu ars, iar cenușa să fie aruncată deasupra României“

„Instanţa l-a întrebat dacă îşi menţine recursul, dar nici măcar la această întrebare nu a putut să răspundă, era atât de slăbit. A încercat să-şi exprime nevinovăţia, dar nu a putut să scoată vreun cuvânt. După ce a rămas în pronunţare a decedat cred că din cauza organismului slăbit“, a mai declarat Ivaşcu.

Dinu Damaschin, protectorul Monicăi Gabor, a murit la proces după două luni de greva foamei UPDATE

Apărătorul afirmă că vinovat de moartea lui Damaschin este chiar Justiția. „Vinovat este chiar sistemul juridic de la noi, care întâi te arestează și abia ulterior vine cu cerecetările și probele", a mai spus Ivașcu.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla cum a murit Dinu Damaschin.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite