Avocatul Pocovnicu: „Nu sunt lăsat să intru în Primăria Bacău!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apărătorul sinistraților de pe Martir Horea afirmă că are interdicție de a intra în Primărie împreună cu clienții săi. El spune că viceprimarul Roxana Mironescu refuză să facă publică suma care s-a cheltuit pentru expertiza tehnică a blocului.

Avocatul Bogdan Pocovnicu, cel care îi reprezintă pe sinistrații blocului care a sărit în aer la sfârșitul lunii decembrie, susține că are interdicție să intre în clădirea Primăriei Bacău. Cu toate insistențele celor 15 familii pe care Pocovnicu le reprezintă, jandarmii de la intrare au făcut barieră în calea avocatului.

Eu nu înțeleg de unde până unde această regulă în Primăria Bacău! Oamenii care au rămas fără case au fost lăsați să intre la viceprimar cu o condiție: eu să rămân afară. Șefii Primăriei nu știu că legea spune că avocatul are dreptul să asiste și să reprezinte persoanele fizice și juridice și în fața instituțiilor publice, nu doar a instanțelor?", a declarat avocatul Pocovnicu.

Ba mai mult, el afirmă că niciodată clienții săi nu au fost informați despre suma exactă care a fost plătită pentru expertiza tehnică a imobilului zguduit de explozie.

Au fost lansate tot felul de sume. Când am întrebat care e cea reală ni s-a răspuns că doar Guvernul are dreptul să primească acest răspuns. Noi în niciun caz!", a mai adăugat avocatul. În ciuda eforturilor depuse, nici ziariștii de la Adevarul de Seară Bacău nu au reușit să îi contacteze pe viceprimar. 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite