Autospeciale de intervenție moderne pentru Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Județean (CJ) Bacău a lansat astăzi un proiect european prin care vor fi achiziționate mai multe autospeciale de intervenție în situații de urgență.

"Este vorba despre un proiect cu fonduri europene derulat în parteneriat cu județele Iași, Neamț, Botoșani, Vaslui și Suceava. În urma acestuia, Bacăul va beneficia de opt autospeciale de intervenție în valoare de 2 milioane de euro. Consiliul Județean va contribui cu 40.000 de euro", ne-a declarat Dragoș Benea, președintele C J Bacău.

Toate aceste autospeciale de intervenție la incendii, descarcerare și asistență medicală vor ajunge la Detașamentele Bacău, Onești și Moinești ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Bacău. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007 - 2013, a cărui Autoritate de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Tursimului.

Scopul este de creare a premiselor necesare asigurării pupulației cu servicii de calitate. Termenul de finalizare a proiectului este anul 2012. Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Bacău are mare nevoie de autospeciale noi. Parcul auto al unității este învechit, peste 60 la sută din mașinile aflate în dotare ar trebui casate.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite