Aur pentru un băcăuan la un turneu internaţional de lupte greco-romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lorenzo Botez (stânga), câştigător la un puternic turneu internaţional
Lorenzo Botez (stânga), câştigător la un puternic turneu internaţional

Lorenzo Botez a câştigat medalia de aur la „Turneul Internaţional de lupte greco-romane, în cinstea maestrului în sport Boris Laza" din R.Moldova, ce a avut loc pe 4 şi 5 noiembrie la Chişinău.

Micul luptător băcăuan, de 11 ani, unul din cei mai promiţători sportivi din acest domeniu, a câştigat detaşat la categoria sa de greutate (38 de kg), majoritatea disputelor fiind adjudecate prin tuş. Colegul său, Constantin Lupu, a câştigat locul 5 la categoria 35 kg.

„Sunt convins că atît Lorenzo cât şi partenerii săi de antrenament Constantin Benone, Sergiu Ilieş şi Constantin Bălan sunt sportivi de mare viitor, care vor aduce pentru România rezultate la competiţii internaţionale. Grupa de copii a fost selectată şi iniţiată de Ioan Şărban, iar eu continui pregătirea cu ei. Muncim mult în fiecare zi, dar facem totul facem doar din pasiune pentru sport şi cu speranţa că într-o zi vom auzi imnul României cântând pentru aceşti copii" a spus Marius Botez, antrenorul sportivilor.

La turneu au participat peste 400 de sportivi din R.Moldova, Ucraina şi România. Gazdele au asigurat cheltuielile legate de cazare şi masă ale delegaţiilor invitate.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite