Bacău: Târg de vară la Sala de Atletism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La expoziţia cu vânzare, care va fi deschisă până duminică, vizitatorii găsesc de la haine până la oferte de vacanţă.

Băcăuanii pot vizita în acest weekend „Târgul de Vară“ de la Sala de Atletism. La eveniment sunt prezenţi aproape 80 de agenţi economici din 25 de judeţe, care pun la dispoziţia vizitatorilor o gamă variată de produse: confecţii pentru adulţi şi copii, încălţăminte, lenjerie, costume de baie, cosmetice, dar şi decoraţiuni, produse naturiste sau pachete turistice.
„Târgul oferă posibilitatea tuturor vizitatorilor de a achiziţiona produse şi servicii la preţuri de producător. Sezonul estival impune schimbări importante atât în ceea ce priveşte cererea consumatorilor, cât şi ofertele firmelor”, a precizat Mihai Tulbure, director general adjunct al Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Bacău. 

Haine lejere la preţuri mici
La această ediţie, standurile de la Sala de Atletism din Bacău prezintă o ofertă variată de confecţii, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. „Am vândut la târgul din acest an produse din toată gama de articole specifice verii. Am expus produse la preţuri mai mici chiar şi faţă de anul trecut”, a declarat Mădălina Aldea, comerciant.
Expozanţii spun că duminică, în ultima zi a târgului, vor face reduceri. „În ultima zi voi ieftini produsele de încălţăminte cu până la 50%”, a spus Ionel Anghel, vânzător din Oneşti.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite