Bacău: „Bacău Fashion“ la Sala de Atletism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: „Bacău  Fashion“ la Sala de Atletism
Bacău: „Bacău Fashion“ la Sala de Atletism

Vizitatorii pot cumpăra confecţii pentru copii, femei şi bărbaţi, marochinărie şi încălţăminte la preţuri de producător.

Cei interesaţi să-şi schimbe garderoba în această iarnă au acum un avantaj. Până duminică se poate vizita expoziţia cu vânzare „Bacău Fashion“, găzduită de Sala de Atletism din Bacău.

La eveniment sunt aşteptaţi producători şi comercianţi de confecţii, pielărie, blănărie, marochinărie şi încălţăminte din toată ţara. Produsele sunt aduse de peste 50 de firme, care-şi vor expune colecţiile pentru sezonul rece la preţuri de producător.

„Cu prilejul acestui târg producătorii din 19 judeţe ale ţării vin să facă şi o cercetare a pieţei pentru a cunoaşte care piese din colecţiile expuse se vând cel mai bine. În funcţie de vânzări, ei îşi vor da seama pe care articole vestimentare ar trebui să se axeze pentru a  produce în număr mai mare. Preţurile sunt de producător şi astfel, se crede că se va asigura o vânzare mai bună“, ne-a spus Nicolae Parteni, reprezentantul firmei oragnizatore a acestui târg.

Doamnele îşi caută ţinute pentru sezonul rece
Cei care au văzut deja expoziţia sunt foarte încântaţi. „Sunt de părere că organizatorii au avut o iniţiativă bună. Cu această ocazie vom cunoaşte cât mai mulţi producători de-ai noştri pentru că suntem sătui de chinezării. Sunt foarte mulţumit de marfa expusă, iar paltoanele, cel puţin,  sunt create frumos şi elegant“ , a menţionat Radu Colbeanu, vizitator. Programul de vizitare este între orele 10.00 şi 19.00.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite