Bacău: Atenție la hoațe!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Atenție la hoațe!
Bacău: Atenție la hoațe!

O femeie a încercat să sustragă bani din buzunarul unui bătrân

Dacă mergeţi astăzi prin zona Pieței Centrale la cumpărături sau prin restaurantele din perimetrul zonei, fiţi atenţi la buzunare, chiar dacă nu vedeţi imediat persoane suspecte. Ieri, o femeie de 52 de ani a fost prinsă de către poliţişti, în timp ce încerca să sustragă din buzunarul unui bătrân o sumă de bani. 

Femeia a profitat de faptul că bărbatul P. Ianuş, de 81 de ani, din Tamaşi, stătea la rând într-un restaurant pentru a putea comanda mâncarea şi folosindu-se de o sacoşă pentru a-şi masca intenţia, a încercat să „acţioneze”.

 Persoana  în cauză a fost  prinsă şi condusă la sediul Poliţiei Primăriei împreună cu încă o persoană de sex feminin care se afla cu ea, unde, în urma procedurii de legitimare s-a constatat că cele două se numesc U. Florentina, din Roman, judeţul Neamţ şi B. Fănica, de 57 de ani, din Bacău.

Cele două persoane vor fi anchetate de către polițiști. ”A fost dispusă măsura de predare a celor două persoane lucrătorilor Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Bacău pentru definitivarea cercetărilor”, a declarat Florin Podoleanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Primăriei Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite