Apă neagră la robinetele băcăuanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarele trei zile locuitorii municipiului Bacău și alți agenți economici din zonele de nord și sud ale județului vor primi apă rece cu porția

Întreg municipiu Bacău va rămâne fără apă caldă, iar cea rece va curge la chiuvete cu program restricționat. Compania de Apă Bacău anunță reducerea programului de furnizare a apei potabile în municipiul Bacău, pentru perioada 22 - 24 iunie, între orele 7.00 si 19.00.

Apa potabilă va fi furnizată  cu debit si presiune redusă, în funcție de consumurile și stocurile acumulate de companie. "Este posibil ca, în această perioadă, în municipiul Bacău să apară și fenomenul de turbiditate a apei. Totodată, s-a solicitat conducerii SC CET SA Bacău sistarea furnizarii apei calde în această perioadă, pentru ca apa rece transformată în agent termic să fie direcționată populației", a declarat Petruș Rădulescu, director executiv la Compania de Apă Bacău.

Restricționarea furnizării apei potabile apare ca urmare a lucrărilor de reabilitare a unei conducte de aducțiune afectată de alunecări de teren. Pe lângă locuitorii municipiului Bacău  vor fi afectati alți zeci de agenti economici beneficiari ai Ramurii de Nord și Sud ai Societății "Apa Serv". În aceste condiții, băcăuanii sunt sfătuiți să își facă rezerve de apă pentru aceste zile.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite