Bacău: Apa, adusă de pompieri într-un sat lovit de secetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Apa, adusă de pompieri într-un sat lovit de secetă
Bacău: Apa, adusă de pompieri într-un sat lovit de secetă

Autospecialele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău vor duce apă în satul Glodişoarele, unde fântânile au secat, iar locuitorii cară apă de la mare distanţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău s-a autosesizat după apariţia unui articol în presa locală. De astăzi, pompierii duc cu autospecialele apă menajeră în satul afectat de secetă.

„A fost informată conducerea Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bacău despre situaţia existentă, aceasta organizând astăzi un transport cu 5.000 litri apă potabilă, cu o autocisternă autorizată”, aprecizat maiorul Gabi Ciubotaru, ofiţer de relaţii publice la ISU Bacău.

Pompierii vor continua şi în zilele următoare transporturile de apă menajeră şi potabilă pentru populaţie. De asemenea, autorităţile locale au dispus Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Secuieni să organizeze distribuirea apei către populaţie, cu sprijinul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite