Surpriză de proporții în cazul uciderii milionarului Valeriu Damian. Anchetatorii au exclus varianta jafului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moartea lui Valeriu Damian pare să fi fost o reglare de conturi. Anchetatorii afirmă că până la această oră nu se susține varianta jafului, deoarece din casa lui Valeriu Damian nu a dispărut nimic.

„Membrii familiei nu au reclamat dispariția unor obiecte. Doar cheile de la mașină nu au fost găsite. Nu s-a putut sta de vorbă cu soția, aflată în stare de durere și șoc", a spus Felix Bănilă, procuror de caz și prim procurorul Tribunalului Bacău. Valeriu Damian a fost ucis prin asfixiere cu o bandă de scoci. Mai mult, după ce l-au legat, criminalii au băut o sticlă de whisky și una de vin în timp ce Damian își trăia ultimile clipe.

Chiar dacă au folosit mănuși, infractorii și-au lăsat propriul ADN pe pahare. "Avem proba ADN-ului și un cerc destul de restrâns de suspecți", a mai spus procurorul Bănilă. Organele penale au identificat deja telefoanele persoanelor care au participat la uciderea lui Damian, care au fost găsite în pădurea de la Luncani.

Mai citește și:

FOTOGALERIE Omul de afaceri băcăuan, ucis în vila de la Luncani, condus pe ultimul drum (UPDATE)

Medic legist: „Omul de afaceri a fost omorât“

FOTOGALERIE Crima de la Bacău: jaf sau asasinat la comandă?

Omul de afaceri Valeriu Damian, patronul unor benzinării din Bacău, a fost găsit mort. Jaful este prima variantă luată în calcul (UPDATE)

Omul de afaceri, Valeriu Damian, a fost găsit mort în vila sa de la Luncani în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.00 de către soția sa care se întorcea de la Focșani, de un  inventar la stațiile de benzină.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite