Amurco a inaugurat o nouă investiție de peste 2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea deținută de Ioan Nicolae va realiza în Bacău bicarbonat de amoniu alimentar. La inaugurare au fost prezenți deputatul Viorel Hrebenciuc, senatorul Radu Cătălin Mardare, dar și autoritățile locale.

Astăzi a avut loc inaugurarea secției „Bicarbonat de amoniu alimentar" de la Amurco, investiție care a costat peste 2 milioane de euro, făcută cu sprijinul grupului de firme Interagro, deținut de Ioan Nicolae. Omul de afaceri a invitat la inaugurare atât conducerea instituțiilor băcăuane, dar și deputați și senatori. PS Ioachim Băcăuanul, episcop vicar al Episcopiei Romanului și Bacăului a făcut o slujbă de binecuvântare, unde a vorbit și despre calitățile sării.

Secția făcută în Bacău va avea principala piață de desfacere în domeniul patiseriei. Bicarbonatul de amoniu se utilizează ca agent de afânare în realizarea de biscuiți, napolitane, diverse tipuri de cozonaci, dar și alte produse de patiserie. „Pentru realizarea investiției s-a folosit cea mai bună tehnologie, fără să fie afectat mediul înconjurător, iar produsul rezultat respectă legislația europeană în domeniu", a spus Ioan Nicolae, prezent la eveniment.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite