Bacău: Situaţie critică la Ambulanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) din Bacău se confruntă zilele acestea cu o criză acută de personal. Potrivit reprezentanţilor SAJ, la această oră, serviciul funcţionează cu jumătate

Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) din Bacău se confruntă zilele acestea cu o criză acută de personal. Potrivit reprezentanţilor SAJ, la această oră, serviciul funcţionează cu jumătate din personalul necesar.

„Raportat la populaţia pe care o are muncipiul  Bacău, Staţia de Ambulanţă lucrează în prezent cu opt medici şi ar trebui să lucreze cu 15, iar din cele 168 de ore pe normă personalul va lucra doar 142 de ore“, a explicat Sorin Enescu, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bacău. Cu toate acestea, angajaţii  vor fi trimişi patru zile în concediu fără plată.

Pentru a face faţă situaţiei, echipajele care vor lucra zilnic vor trebui să intervină doar în cazurile de extremă urgenţă. Dintre cele şapte substaţii de ambulanţă existente în judeţ, cel mai mic număr de angajaţi îl au unităţile din Târgu Ocna, Moineşti, Buhuşi şi Podu Turcului.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite