Bacău: Familia Gavrilă aprinde lumânări la căpătâiul Alessiei (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Familia Gavrilă aprinde lumânări la căpătâiul Alessiei (UPDATE)
Bacău: Familia Gavrilă aprinde lumânări la căpătâiul Alessiei (UPDATE)

Corpul neînsuflețit al copilului ucis de tatăl său, fostul boxer Alexandru Gavrilă a fost depus la Cimitirul Central. Mai citiți: Ucigaşul propriei sale fiice, arestat pentru 29 de zile Tânărul care şi-a omorât fetiţa a ajuns în faţa instanţei Alexandru Gavrilă a recunoscut că şi-a omorât fetiţa GALERIE FOTO INCREDIBIL: Şi-a ucis fetiţa de trei ani pentru că a confundat-o cu un diavol

În această dimineață rudele, cunoștințele și prietenii familiei Gavrilă au venit la Cimitirul Central din oraș pentru a aprinde o lumânare la căpătâiul fetiței ucise duminică seară de către tatăl ei, Alexandru Gavrilă.

Îndurerați oamenii sunt alături de mama copilului, care se află în continuare în stare de șoc. Conform celor declarate de avocatul criminalului, Petru Ivașcu, aceasta se afla în pat cu fetița, în momentul în avut a avut loc teribila faptă.

 ”Întradevăr mama era alături de Alessia în pat, când Alexandru și-a pierdut cumpătul și a ucis-o. Familia e în continuare șocată, motiv pentru care colaboram greu. Trebuie să conștientizeze că este bine să dialogăm în aceste momente grele în vederea soluționării acestui caz”, a declarat Ivașcu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite