Bacău: Aeroportul Bacău nu mai merge la Blue Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Aeroportul Bacău nu mai merge la Blue Air
Bacău: Aeroportul Bacău nu mai merge la Blue Air

Compania aeriană este învinuită că nu a respectat clauzele contractului de concesionare iar administratorii aeroportului vor să lămurească problema în fața Curții de Arbitraj Comercial

Acordul final de preluare a Aeroportului ”George Enescu” Bacău de către compania Aeriană Blue Air a intrat în impas. Consiliul de Administrație al Aeroportului a luat decizia de a renunța la semnarea contractului cu Blue Air pe motiv că transportatorul aerian a cheltuit banii depuși pe data de 12 iulie în contul de garanții.

Era o condiție esențială pentru semnarea contractului. Ei au depus 20 de milioane de euro, conform contractului, dar acești bani au fost cheltuiți înainte de 19 iulie, data când ar fi trebuit acordul final”, ne-a declarat Dragoș benea, președintele Consiliului Județean Bacău.

Pentru a lămuri problema administrația aeroportulu a hotărât să se adreseze Curții de Arbitraj Comercial. ”Suntem în impas dar sper ca el să fie depășit. Mai degrabă suntem acum nefericiți decât să descoperim peste vreo câțiva ani că acest contract nu este foarte bine întocmit. Durata concesiunii va fi de 34 de ani și vrem ca toate lucrurile să fie foarte clare pentru toate părțile”, ne-a declarat Radu Bondar, directorul Aeroportului ”George Enescu”, Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite