Adrian Răspopa, fost campion naţional de raliuri, reintră în cursă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Arhiva
Foto. Arhiva

După o absenţă de patru ani din cadrul grupei A, actualmente clasa 5 (două roţi motrice), pilotul oneştean Adrian Răspopa, fost campion naţional al grupei în 2005, 2006 şi 2008 revine în Campionatul Naţional de Raliuri. El va participa pe 5-6 octombrie 2012 la Raliul Iaşiului.

Echipajul Comfert Rally Team, compus din Adrian Răspopa şi Cătălin Grigoriu, se va alinia la start cu un Citroen DS3R3, o maşină nouă pregătită în garajele Automeca Franţa.

Muncim la acest proiect de un an de zile, reuşind într-un final să punem la punct toate detaliile astfel încât sa mai prindem o etapă în acest an (Raliul Iaşiului). Împreună cu noul meu copilot, Cătălin, facem săptămânal antrenamente pentru a reuşi sudarea echipajului într-un timp cât mai scurt. Pentru Raliul de la Iaşi aşteptările noastre sunt de a ne împrieteni cât mai repede cu maşina şi cu noua echipă de asistenţă condusă de Măgurel Părscoveanu" a declarat Adrian Răspopa.

În pauza competiţională Adrian Răspopa nu şi-a ieşit din ritm.

El a pilotat maşini Mitsubishi Evo9, Skoda Fabia Super 2000, dar nu a reuşit să găsească finanţare pentru un sezon complet de curse.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite