Adolescent de 17 ani, accidentat grav de un şofer beat care a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un adolescent în vârstă de 17 ani, din localitatea băcăuană Palanca, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost accidentat de un şofer cu o alcoolemie de 1,02 la mie care a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti la domiciliu.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, adolescentul mergea cu bicicleta pe marginea drumului comunal DC 137 Ciugheş când, la un moment dat, a fost lovit în plin din spate de un autoturism al cărui şofer nu a oprit la locul accidentului.

Preluat de o ambulanţă, adolescentul a fost transportat la Spitalul Comăneşti pentru acordarea de îngrijiri medicale, totodată fiind sesizată şi Poliţia de către tatăl victimei.

"În urma acţiunilor întreprinse de poliţişti, conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a fost găsit la domiciliul acestuia. S-a procedat l-a testarea cu aparatul alcooltest a şoferului, rezultând o valoare de 1,02 mg/litru alcool pur în aerul expirat", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o alcoolemie în sânge peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite