Adevărul conţine de astăzi un supliment dedicat Bacăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi, cotidianul „Adevărul" este difuzat împreună cu un fascicul consistent, în care veţi regăsi cele mai importante informaţii de interes local din Bacău (3 pagini), dar şi din alte judeţe apropiate.

Prin ediţia locală de Bacău, cotidianul „Adevărul" vă ţine la curent cu cele mai importante evenimente din viaţa oraşului. Veţi putea citi anchete, interviuri, ştiri, reportaje, informaţii despre locurile unde vă puteţi petrece timpul liber, sub titlul „Adevărul local Bacău".

Mai mult decât atât, începând de joi, un săptămânal editat de Adevărul, dedicat exclusiv băcăuanilor, se va afla pe piaţă.

La preţul de 1,9 lei, "Adevărul" este singurul ziar complet din România, ce acoperă atât zona de informaţii naţionale şi internaţionale (48 de pagini), cât şi pe cea de conţinut local (16 pagini).

Paginile locale (25-40) pot fi extrase cu uşurinţă din mijlocul ziarului, astfel încât cititorul poate avea două ziare distincte: unul naţional şi unul local.

Ziarul va apărea în această formulă de luni până vineri inclusiv, urmând ca sâmbăta „Adevărul" să editeze o publicaţie de weekend, cu 128 pagini.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite