Abonament la sănătate în Sala de Atletism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iubitorii de mişcare aleargă pe pista de atletism modernizată
Iubitorii de mişcare aleargă pe pista de atletism modernizată

Băcăuanii care vor să alerge, chiar dacă afară plouă sau este caniculă, pot merge la Sala de Atletism. Suprafaţa de alergat a fost adusă la standarde moderne.

Cei interesaţi să-şi îmbunătăţească performanţele fizice pot sta la Sala de Atletism cât vor, dar după ce achită un abonament lunar de 50 de lei.

„Mi se pare un pic cam mult, dar până la urmă merită efortul, mai ales că poţi veni de câte ori doreşti. În plus şi condiţiile sunt bune, sala este bine încălzită, iar suprafaţa de alergat este nouă“, a declarat Mirela Iftode, elevă în clasa a X-a.

Reprezentanţii Direcţiei Judeţene pentru Sport (DJS) susţin că au fost nevoiţi să ia măsura impunerii unui sistem de abonamente din două motive: trierea celor care vin la sală şi scoaterea cheltuielilor legate de modernizare. „Înainte de a reface sala, veneau tot felul de oameni care nu aveau legătură cu sportul. S-a întâmplat chiar să mai dispară şi câte un telefon din vestiare. Acum vor veni să alerge doar cei cu adevărat pasionaţi“, a declarat Tudorel Gherasă, consilier la Direcţia Judeţeană de Sport. Modernizarea suprafeţei de alergat a scos din conturile Direcţiei 540.000 de lei, tâmplăria din PVC a costat 70.000 de lei, iar pentru acoperiş s-au cheltuit încă 160.000 de lei.

„Costurile reamenajării au fost mari. S-au schimbat termopanele, vestiarele, suprafaţa de alergare, deci cam totul. Sperăm ca aceşti bani să ne ajute să ne recuperăm investiţia“, a mai spus Tudorel Gherasă.

Şeful Direcţiei Judeţene de Sport, Georgel Cojocaru, susţine că, deşi sala va rămâne rezervată sportivilor de performanţă, băcăuanii amatori de atletism vor putea să-şi satisfacă această plăcere în condiţii dintre cele mai bune.

„Noi am venit în întâmpinarea profesioniştilor. Cu toate acestea, nu cred că cine doreşte să alerge în sală are motive să se plângă de preţul abonamentului“, a spus Cojocaru.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite