A muşcat un poliţist băcăuan care l-a prins beat la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nici tinerii care îl însoţeau nu l-au putut opri să facă un scandal monstru pe holurile spitalului unde a fost dus pentru recoltarea de probe biologice.

Radu Diaconescu (21 de ani), fiul fratelui lui Dan Diaconescu, a înjurat ca la uşa cortului şi l-a muşcat de antebraţ pe un poliţist care l-a oprit în trafic. El a fost tras pe dreapta de o patrulă de la Ordine Publică în comuna băcăuană Sarata pentru că mergea în zigzag. Incidentul a avut loc în noaptea de 5 spre 6 septembrie, iar Diaconescu se afla la volanul unui Opel. Întrucât era în stare de ebrietate, poliţiştii l-au dus la spital pentru recoltarea de sânge.

„Tânărul a fost agresiv şi l-a muşcat de antebraţ pe poliţistul care a încercat să-l imobilizeze. Faptele s-au produs în jurul orei 2.00 noaptea. Cercetările în acest caz de ultraj sunt făcute de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău“, a spus Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău. Camerele de supraveghere de la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean au suprins momentele în care nepotul realizatorului TV Dan Diaconescu făcea scandal. „Să-mi dai drumul! Bă, handicapatule, dă drumul la cătuşe!“, a ţipat Radu Diaconescu la poliţişti.

Cazul, la Parchetul de pe lângă Judecătorie

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău a confirmat dosarul penal pe numele lui Radu Diaconescu. „Prima valoare a alcoolmiei este de 1,60 grame la mie, iar la cea de-a doua analiză a ieşit 1,50. De menţionat că prima recoltare de sânge a fost făcută după circa o oră şi jumătate de la oprirea lui în trafic. În acest timp el a fost agresiv cu organele de poliţie“, a spus Adrian Majeri, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Anchetatorii au constituit un singur dosar penal în care tânărul este cercetat pentru ultraj şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. El riscă până la cinci ani de închisoare.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite