A furat trei tone de combustibil de la firma din Moineşti la care lucra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa a fost descoperita în maşină
Marfa a fost descoperita în maşină

Un bărbat de 39 de ani din Moinești, Bacău, este cercetat de polițiști pentru furt calificat, după ce a sustras peste trei tone de produs petrolier din incinta societății la care era angajat.

Oamenii legii l-au prins miercuri pe A.Remi (43 de ani), din comuna Măgireşti, în timp ce transporta cu o autoutilitară trei tone de combustibil pentru care nu avea documente de proveninţă. În urma cercetărilor, a reieşit că bărbatul a achiziţionat produsul petrolier de la P. Doru, de 39 de ani, din Moineşti. Pentru combustibil a plătit 2.000 de lei.

„Polițiștii au stabilit că P. Doru este angajat al unei societăți comerciale cu profil de prelucrare a produselor petroliere. Acesta, în mod repetat, a sustras de la locul de muncă cantitatea de 3.100 litri produs petrolier, pe care l-a transportat la imobilul din comuna Solonţ, cu autoturismul  proprietate personală“, au precizat poliţiştii

În imobilul din comuna Solonț polițiștii au identificat 100 de litri de combustibil şi 3 instalaţii artizanale cu care acesta sustrăgea produsul din rezervoarele parcului.

„Cantitatea de 3.100 de litri produs petrolier, în valoare de 7.400 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată societății prejudiciate. P. Doru este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, se arată în comunicatul Poliţiei Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite