A băgat în spital patru oameni după ce a condus fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Tănase (19 ani) din Buzău s-a suit aseară la volanul unei autoutilitare chiar dacă nu poseda permis de conducere iar mașina era furată. Lipsa de experiență la volan era însă să-l coste viața lui și a altor trei persoane

Patru persoane au ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Bacău din cauza unui accident rutier ce a avut loc la podul de la Șerbănești. Alin Tănase (19 ani) din Buzău a intrat pe contrasens cu autoutilitara pe care o conducea și a lovit în plin un autoturism taxi la al cărei volan se afla Fănică Rotaru (39 de ani).

În mașina taxi se aflau și doi pasageri de etine romă. Alin Tănase a recunsocut însă deschis că nu are permis de conducere și mai mult chiar, a furat și mașina firmei la care lucra pentru a merge la o farmacie să-și cumpere pastile pentru dureri de cap. "Roțile s-au virat singure spre stânga fără ca eu să trag de volan. Nu am consumat băuturi alcoolice însă nu posed permis", ne-a declarat Alin Tănase.

Șoferul taxiului este însă marcat de accident. Mai mult chiar bărbatului nu-i vine a crede că pe o mașină autoutilitară s-a putut urca la volan un șofer fără permis de conducere. "Din cauza unor persoane pline de teribilism oameni nevinovați pot ajunge în mormânt. M-a nenorocit pe viață și m-a lăsat și fără serviciu", ne-a declarat Fănică Rotaru, șoferul taxiului.

Toate cele patru persoane implicate în accident s-au ales cu multiple fracturi. "Starea pacienților este monitorizată și toți se aflaq în afara oricărui pericol. Toți sunt însă politraumatizați cu traumatisme complexe la cap, torace și abdomen", ne-a declarat Gabriel Șerban, asistent medical la UPU Bacău. Pentru fapta sa tânărul s-a ales cu dosar penal și va fi judecat pentru trei încălcări ale legii: conducere fără permis, furt și producerea unui accidet de circulație.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite