86 de militari băcăuani au revenit astăzi din Kosovo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parașutiștii de la Batalionul 498 "Smaranda Brăescu" Bacău au revenit astăzi pe pământ românesc. Aceștia s-au întors din Kosovo după o misiune începută pe data de 29 august 2009

Cei 86 de militarii de la Batalionul 498 Parașutiști "Smaranda Brăescu" Bacău s-au întors astăzi acasă. Plecați în misiune în Kosovo pe data de 29 august 2009 aceștia au aterizat astăzi pe Aeroportul din Bacău. "Au fost șase luni în care militarii au fost departe de casă și toți sunt bucuroși că au putut să își revadă în sfârșit familiile. Suntem bucuroși că toți cei 86 s-au întors în formație completă", a declarat lt. Dragoș Nechifor, ofițer de relații publice în cadrul Batalionului 498 "Smaranda Brăescu" Bacău.

În Kosovo militarii băcăuani au executat misiuni de patrulare dar și de supraveghere a principalelor puncte de control instituite în zona de conflict. La revenirea în țară Batalionul a fost întâmpinat cu un ceremonial militar și au fost felicitați de oficialități pentru modul în care și-au dus la îndeplinire misiunea.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite