20 de mame din Bacău au interdicție la internare în Spitalul de Pediatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Măsura a fost luată de conducerea unității medicale după ce mamele s-au manifestat agresiv la alte internări. Cele 20 de persoane sunt acuzate că au spart termometre, geamuri, vase de toaletă și au sarit la bataie la personalul sanitar.

Conducerea Spitalul de Pediatrie Bacău a luat o măsură fără precedent împotriva a 20 de mame care au fost internate împreună cu copii lor în mai multe rânduri în unitatea medicală.

Vezi şi:

Bacău: Spitale transformate în simple secţii medicale

Acestea nu vor mai avea acces în compartimentul de Primiri Urgențe a spitalului pe motiv că în timpul internărilor anterioare au avut un comportament agresiv față de personalul medical și față de celelate mame.

Numele celor 20 de mame a fost  afișat pe o listă și „expusă" la intrarea de la Primiri Urgențe. Printre acuzele aduse celor 20 de persoane se numără spargerea unor termometre, distrugerea unor vase de toaletă și a unor geamuri, furtul de la alte mame și chiar agresiune fizică față de personalul medical.

„Am luat această decizie pentru a disciplina mamele. Sunte persoane agresive care pun în pericol desfășurarea actului medical. Nu au avut doar o singură abatere ci mult mai multe. S-a anunțat și poliția dar nu s-a putut lua nicio măsură împotriva lor", a spus Aurelia Țaga, managerul Spitalului de Pediatrie Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite