10.000 de euro recompensă pentru ucigaşii băcăuanului Valeriu Damian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camerele video din vila  lui Valeriu Damian au surprins în locuinţa acestuia doi bărbaţi cu cagule negre şi mănuşi.

Cei doi criminali care l-au ucis cu sânge rece pe omul de afaceri băcăuan Valeriu Damian, patronul benzinăriilor „Helios“, sunt vânaţi cu 10.000 de euro. Aceasta este suma pe care cei care instrumentează dosarul crimei au decis s-o ofere persoanei care va furniza informaţii menite să stabilească autorii crimei.

Damian a fost ucis în propria vilă din comuna Luncani pe 11 august. Anchetatorii afirmă că omorul a fost săvârşit de doi bărbaţi, unul mai înalt şi solid, iar celălalt mai mic de statură. Dovadă sunt imaginile surprinse de camerele de luat vederi montate de jur împrejurul casei lui Valeriu Damian şi care acum sunt la poliţie. Totodată, în vila lui Damian au fost găsite două sticle de whisky şi una de vin din care ar fi băut criminalii după ce l-au lăsat pe bărbat fără suflare.

Criminalii au lăsat şi urme de pantofi pe pereţi. „S-a tot spus că din casa lui Damian au dispărut bani. Familia n-a reclamat niciun furt din casă. Atunci îmi pun problema, dacă nu s-au furat bani, atunci de ce l-au omorât pe Damian? Deocamdată nu pot afirma că scopul «vizitei» a fost, strict, crima“, a afirmat unul dintre anchetatori. Numerele de telefon la care se pot furniza informaţii despre criminali sunt: 0234.202.067, 0234.202.037 şi 0234.514.862.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite