Arad:Centura putea salva victimele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad:Centura putea salva victimele
Arad:Centura putea salva victimele

Poliţia a ajuns la concluzia că pasagerii care au decedat la Păuliş puteau scăpa de la moarte. Cadrele medicale de la Unitatea Primire Urgenţe au declarat, în această dimineaţă, că doar una dintre cele trei victime a rămas internată la secţia Reanimare.

Starea celor două victime rănite în accidentul de vineri noaptea, de pe raza localităţii Păuliş, este stabilă. Şoferul, împreună cu un alt tânăr, pasager în BMW au fost externaţi, în timp ce o tânără de 20 de ani a rămas internată la secţia Reanimare a Spitalului Clinic Judeţean. „Cei doi bărbaţi au fost răniţi uşor şi sunt stabili hemodinamici, ei fiind externaţi. Starea lor este în afara oricărui pericol. Şoferul se află şi acum în stare de şoc. Femeia care a ajuns la urgenţe prezenta traumatisme abdominale şi a necesitat internarea. Ea se află sub observaţia cadrelor medicale”, a declarat Florentina Cartojan, medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Arad.

Viteza excesivă a produs tragedia
Şoferul bolidului BMW a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului după ce a încercat să evite mai mulţi porci mistreţi care i-au ieşit în faţa maşinii. Tânărul a pierdut controlul volanului din cauza animalelor care i-au apărut brusc în faţă. În urma impactului, două persoane, pasageri pe bancheta din spate a autovehicului, au decedat. „Se pare că şoferului i-a apărut în faţă o turmă de animale, a pierdut controlul volanului şi, pentru că avea viteză, a izbit un pom de pe marginea drumului şi a ajuns în câmp. Se pare că pasagerii din spate nu purtau centuri de siguranţă şi asta a fost o altă cauză care a dus la consecinţe atât de grave”, a declarat comisar Adrian Lile, şeful Poliţiei Rutiere Arad.
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au adus la producerea cumplitei tragedii. Tânărul şofer va fi audiat în zilele următoare de către oamenii legii.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite