Reduceri de taxe la Universitatea de Vest din Arad, pentru studenţii care fac două facultăţi în paralel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Universitatea de Vest
Universitatea de Vest

Studenţii care urmează cursurile la două facultăţi în cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” (UVVG) din Arad au reducere jumătate din taxa de la a doua specializare, începând cu primul an de studiu.

Pentru anul I, taxa de şcolarizare la această universitate este de 1.200 de lei. Studenţii care s-au înscris la a doua facultate şi urmează cursurile concomitent cu prima plătesc jumătate din această sumă, pentru a doua specializare, conform informaţiilor oferite de reprezentanţii UVVG.

În plus, studenţii de la cele şase facultăţi UVVG pot studia gratuit prin sistemul de burse „Vasile Goldiş”, precum şi de reduceri la cazare şi masă.

Bursele „Vasile Goldiş” (alături de cele de merit şi premiile de excelentţă) se acordă în funcţie de rezultatele la învăţătură. Recompensele vor fi acordate primilor 300 de candidaţi admişi în anul I de studiu la zi. Media minimă pentru obţinere este 9,50, aceeaşi cu media necesară în sesiunea din iarnă pentru păstrarea bursei, conform informaţiilor oferite de rectorul UVVG, Aurel Ardelean.

UVVG are 47 de specializări de licenţă în oferta academică pentru studenţi, 23 de programe de master, 6 cursuri postuniversitare şi de specialitate, precum şi o şcoală doctorală în medicină şi biologie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite