Vecini şocaţi de drama unui copil de nouă ani, din bloc, care a fost violat de propriul tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciorba a arătat actele bunicii care are grijă de cei doi nepoţi
Nicolae Ciorba a arătat actele bunicii care are grijă de cei doi nepoţi

Micuţul a fost violat de mai multe ori de propriul tată, în casa din Harghita. Nicolae Ciorba, preşedintele blocului în care locuieşte bunica micuţului abuzat, spune că familia băiatului este dezorganizată.

Vecinii unei familii din cartierul Aurel Vlaicu sunt şocaţi de tragedia prin care trece un copil de numai nouă ani, traumatizat pe viaţă de propriul tată. Bunica copilului din partea mamei, Rodica Ujică, o femeie bolnavă care cu greu îşi duce pe umeri bătrâneţea, povesteşte cu frică şi durere în suflet de drama care i-a cuprins familia.

„Nepoţii mei, unul de 9 ani şi altul de 12, au ajuns la mine în vara acestui an, pe timpul vacanţei. Stăteau cu tatăl lor, în Harghita, căci mama e plecată la muncă în Italia. Am observat că micuţul de nouă ani avea un comportament ciudat şi am încercat să stau de vorbă cu el. Mi-a spus în cele din urmă că propriul tată îl supunea la relaţii sexuale”, este mărturia şocantă a bunicii care îşi îngrijeşte în prezent nepoţii.

Familie destrămată


Potrivit vecinilor familiei, tatăl celor doi copii obişnuia să consume alcool, mai ales de când soţia lui a plecat în străinătate. „Doamna Ujică locuieşte pe chirie la noi în bloc. Nu îmi vine să cred că acel om a fost capabil de aşa ceva, merită cea mai cumplită pedeapsă. Din câte îi cunosc pe cei doi băieţi, par a fi nişte copii liniştiţi”, a declarat Nicolae Ciorba, preşedintele de bloc.

Bunica celor doi copii se teme acum ca nu cumva tatăl violator să vină în Arad să-i caute. Bătrâna a depus o plângere la poliţie, iar oamenii legii vor trimite dosarul în Harghita. „Băiatul are coşmaruri cumplite noaptea. Mi-a povestit că tatăl lor a vrut să-l violeze şi pe fratele său. Nu a reuşit, dar l-a bătut crunt”, a mai declarat bunica celor doi copii minori.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite