Arad: Un tânăr a fost prins în flagrant în timp ce încerca să tâlhărească o femeie cu suma de 2.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 25 de ani înşela oamenii prin sms-uri. Acesta trimitea la diferite numere de telefon mesaje prin care îi înştiinţa pe oameni că au câştigat diferite mărci de maşini.

Ultima înşelătorie pe care a vrut să o facă a fost cu o femeie din Bucureşti, căreia, de asemenea, i-a trimis un sms că a câştigat o maşină. Pentru a intra în posesia premiului, arădeanul i-a cerut femeii suma de 2.000 de lei. 

Poliţiştii arădeni împreună cu cei de la Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti (D.G.P.M.B), au reuşit să-l prindă la timp pe Adrian S. Acesta se afla în incinta unui oficiu poştal din municipiu şi se pregătea să primească cei 2.000 de lei de la femeia din Bucureşti. Poliţiştii spun că tânărul era specializat în această metodă de înşelăciune.

El trimitea SMS-uri prin care transmitea destinatarilor că au câştigat un autoturism iar pentru a intra în posesia acestuia le cerea să-i expedize, în maxim 40 de minute, suma de 2.000 de lei. Arădeanul prins în flagrant mai este cercetat pentru alte asemenea fapte atât la nivelul Poliţiei Municipiului Arad cât şi în judeţele Timiş, Bihor şi Hunedoara.

Poliţiştii l-au reţinut pe Adrian S, pe numele căruia cel mai probabil se va elibera un mandat de arestare preventivă pentru infracţiunea de înşelătorie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite