Arad: A început sezonul taberelor şcolare (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: A început sezonul taberelor şcolare (SONDAJ)
Arad: A început sezonul taberelor şcolare (SONDAJ)

Tabăa de la Moneasa, modernizată de curând la standarde europene, îşi aşteaptă în fiecare vară miile de elevi veniţi din toate colţurile ţării.

Staţiunea Moneasa din judeţul Arad, cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase zone de agrement din partea de vest a ţării şi-a deschis oficial sezonul taberelor şcolare.  Potrivit administraţiei locale, în fiacare vară, mii de grupuri de turişti veniţi chiar din Ungaria, Germania şi Austria îşi petrec cel puţin o săptămână în staţiunea Moneasa.

Tabăra, dedicată în special copiilor pune la dispoziţia acestora numeroase concursuri tematice de dans, judo sau limba engleză.
În prezent tabăra de la Moneasa este ocupată în proporţie de 85%. Direcţia Judeţeană de Tineret din Arad a fost cea care a asigurat toate condiţiile necesare bunei desfăşurări a activităţilor de vacanţă şi de petrecere a timpului liber pentru elevi şi preşcolari.

Pentru vacanţa de vară 2009, în judeţul Arad funcţioneaza un singur centru de agrement pentru tineret şi anume cel de la Moneasa. Sezonul taberelor este format din 13 serii de câte 6 zile. Cele 1430 de locuri (13 serii x 110 locuri) sunt în prezent ocupate în proporţie de 85 %.

Tariful de cazare în tabăra de la Moneasa este de 55 de lei pe zi iar la zece elevi plătitori se oferă o gratuitate.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite