Arad: 14 străzi rămân mâine fără gaz

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: 14 străzi rămân mâine fără gaz
Arad: 14 străzi rămân mâine fără gaz

E.ON Gaz Distribuţie a anunțat că va întrerupe mâine alimentarea cu gaz pe 14 străzi din municipiul Arad.

Măsura este luată pentru cuplarea unei noi conducte la sistemul de distribuţie. Străzile pe care se va întrerupe alimentare cu gaz sunt următoarele: Abatorului, Cuptorului, Vadului, Lungă, Rosmarin, Podului, Porumbacului, Mehedinţeanu, Veseliei, Filotei, Volta, Bulgara, Oncu Nicolae şi Târgului.

 „E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat lucrările de modernizare şi reamplasare a unui tronson din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Abatorului din municipiul Arad. Lucrările fac parte dintr-un proiect mai amplu ce vizează înlocuirea şi reamplasarea conductelor existente de pe domeniul privat pe domeniul public. Acest proiect cuprinde 16 străzi din municipiul Arad, valoarea investiţiei ridicându-se la aproximativ 275 mii lei, iar lungimea conductelor reamplasate şi înlocuite cu conducte noi de oţel este de peste 1,1 km”, se precizează într-un comunicat de presă remis de companie.


Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 17.00.


E.ON Gaz atrage atenția tuturor consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0265.200.928 sau 0800.800.928.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite