Oraşul pe scurt: Cele mai importante ştiri / Marfa confiscată, originală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vameşii au confiscat 1.100 de cutii
Vameşii au confiscat 1.100 de cutii

Cele mai importante ştiri din judeţul Arad, publicate în Adevărul de Seară, ediţia de Arad.

Marfa confiscată, originală
Cele 1.100 de cutii de textile marca Nike, despre care vameşii din Arad au avut suspiciuni că sunt contrafăcute şi le-au confiscat la începutul săptămânii, s-au dovedit a fi originale. Expertiza s-a finalizat azi.

Primarii la raport
Prefectul Aradului  a convocat pentru astăzi o întâlnire cu primarii din judeţ pentru centralizarea proiectelor cu finanţare europeană. S-au prezentat nevoile comunităţilor locale şi variantele de finanţare.

Prime de 800.000 de lei
Primăria Arad a cuprins în proiectul de buget ce intră azi în dezbaterea consiliului local 800.000 de lei pentru primele de vacanţă ale angajaţilor. Alţi 600.000 de lei sunt pentru fondul de premiere pentru personal.

Afaceri pentru femei
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România - Filiala Arad organizează astăzi conferinţa „Primãvara Antreprenoriatului Feminin“. Femeile vor discuta problemele cu care se confruntă.

Seara de film se mută
De astăzi, Seara Filmului Amator, acţiune săptămânală a organizaţiei WWMP, îşi schimbă locaţia. Iubitorii acestui gen de filme sunt aşteptaţi, din această seară, în Club Nerv în fiecare joi, de la ora 19.00.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite