Un nou bazin răsare pe ştrand. Noul sezon vine cu şapte bazine funcţionale.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Forajul pentru apa termală care va umple două bazine începând cu noul sezon estival s-a terminat.  Pe lângă modificările semnificative în principala zonă de agrement a Aradului, municipalitatea construieşte şi un bazin nou- nouţ.

Viitorul bazin, destinat numai adulţilor, urmează să fie amenajat în incinta zonei delimitate  pentru copii şi vârstnici,  zonă unde s-au finalizat recent lucrările. „Noul bazin va fi amenajat în zona pentru copii, fiind folosit doar de adulţi. A fost aleasă această zonă, unde exista bazinul cu tobogan verde, tocmai pentru cei care caută o oază de linişte pe ştrand”, a declarat în această dimineaţă pentru Adevărul de Seară, purtătorul de cuvânt al Primăriei, Corina Drăghici.

În momentul de faţă muncitorii sapă la noua locaţie a bazinului, urmând ca până la deschiderea sezonului estival acesta să fie complet funcţionabil.
„În această zonă unul dintre bazine va beneficia de apă termală, acolo fiind deja amenajată o staţie de tratare a apei. Totodată, vechiul tobogan verde va fi înlocuit cu unul nou, dar mult mai mare”, a mai spus Drăghici.

Şapte bazine funcţionabile

Una dintre cele mai importante noutăţi pentru iubitorii de ştrand stă în mutarea bazinului pentru copii în zona comercială, dar şi extinderea zonei actuale a bazinelor către zona Micălaca. Astfel, arădenii şi numai vor avea ocazia ca în acest an să se bălăcească în şapte bazine, faţă de patru bazine funcţionabile cât număra ştrandul anul trecut.

„Pe locul bazinului de copii, modernizat în 2008, va lua naştere un bazin mai adânc, iar spaţiul astfel creat va beneficia de toate proprietăţile apei termale”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite